İğdeli İlkokulu
İĞDELİ MAH. İĞDELİ KÜME EVLERİ OKUL VE LOJMAN SİTESİ ERZURUM HORASAN IĞDELI ILKOKULU BLOK NO 2 HORASAN / ERZURUM
04427142021

VİZYON

Bilimsel ve teknolojik esaslara dayanan yeniliklere açık; Çevre, ülke ihtiyaçlarına uygun metotlu çalışan; sürekli olarak gelişen ve yenileşen, bir üst öğrenim kurumuna donanımlı olarak hazırlanan; etkili ,nitelikli, erdemli, çevreci milli ve manevi değerlerine saygılı bireyler yetiştirmektir

MİSYON

Öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerinı; bilgili, becerikli, öz güvenli olmalarını, çevresiyle iyi ve uyumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını.Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini.Gelişen çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını , gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini. Liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.

Tam Gün

Soba

İlçe merkezine 24 km uzaklıktadır. İle 107 km uzaklıktadır.